Verhalen van onze medewerkers

Bij de gemeente Nijmegen werk je samen met ongeveer 1.800 andere collega’s. We doen dit met hart voor de stad, omdat we van betekenis willen zijn voor de inwoners, de ondernemers en de bezoekers. Je krijgt de ruimte om onze stad naast mooier ook socialer, veiliger en milieuvriendelijker te maken. Met oog voor de toekomst werk je vanuit jouw expertise. Lees en bekijk hier wat collega’s ervaren en wat hen motiveert. 

"Altijd heb ik het idee gehad dat ik iets terug wilde doen voor de maatschappij"

Vladimir da Costa is UX-expert. "Door met inwoners te praten en ze écht te betrekken bij digitale dienstverlening, kunnen we de websites, apps, steeds beter maken."

Lees het verhaal van Vladimir

"Als ontwikkelaar creëer ik de toekomst van Nijmegen"

Pieternel is als projectontwikkelaar bezig met een aantal grote projecten in Nijmegen. Zoals het voormalig Canisus wat een Rijksmonument is. Het NYMA terrein aan de Waal wat dé plek wordt waar makers zich ontwikkelen. En bij het stationsgebied komt de hoogste woontoren van Nijmegen. 

Werken bij de gemeente Nijmegen. 
Hart voor de stad.
Oog voor de toekomst. 

Pieternel Blankenstein – projectontwikkelaar 

Dagelijks fiets ik dwars door het Waalfront naar mijn werk. Elke dag zie ik weer hoe we samen nieuwe huizen ontwikkelen en gebouwen een nieuwe functie geven. We blijven groeien, want Nijmegen is een stad waar iedereen welkom is. En we willen dat de groei binnen de stadsgrenzen plaatsvindt. Zo laten we het prachtige landschap om ons heen intact.

Als ontwikkelaar creëer ik de toekomst van Nijmegen. Kom, dan laat ik je een aantal projecten zien waar we mee bezig zijn. In het stationsgebied komt de hoogste woontoren van Nijmegen. Het gebouw wordt deels met hout en andere herbruikbare materialen gebouwd, en de omgeving wordt heel groen ingericht.

Het voormalig Canisius is een rijksmonument en wordt getransformeerd naar nieuwe woningen en voorzieningen. Direct aan de Waal wordt dé plek waar makers zich ontwikkelen en waar vakmanschap, innovatie, cultuur en kunst elkaar aanvullen en de creatieve maken industrie zich kan versterken.

We zijn op zoek naar ontwikkelaars en projectleiders die ons helpen met het bouwen van 15.000 nieuwe woningen, het nieuwe station en andere grote projecten. Word jij hier enthousiast van en werk je graag - net als ik - voor een ambitieuze stad, waar je trots op kan zijn? Solliciteer dan nu en bouw met ons mee.

Werken bij de gemeente Nijmegen. 
Hart voor de stad. 
Oog voor de toekomst. 
Ga naar nijmegen.nl/vacatures