Bekijk de video's van onze collega's

Bas Bosman

Bas werkt als verkeerskundige aan de infrastructuur van onze mooie stad. Nijmegen blijft zo veilig én bereikbaar voor inwoners en bezoekers. Samen met een team ontwierp hij de fietssnelweg bij Station Lent. Deze weg zorgt ervoor dat mensen eerder op de fiets stappen en de auto laten staan. Allemaal met oog voor de toekomst.  

Werken bij de gemeente Nijmegen. 
Hart voor de stad.
Oog voor de toekomst. 

Bas Bosman – adviseur verkeer 

Nijmegen zoekt mensen met hart voor de stad. Letterlijk, want de bloedsomloop van de stad verandert. Meer en meer mensen verplaatsten zich van A naar B. Maar we willen niet nog meer auto's op onze wegen. Daarom investeren we in slimme en schone oplossingen, zoals fietsvoorzieningen, betere stations en deelmobiliteit.

Ik werk als verkeerskundige graag aan de infrastructuur van onze mooie stad. Hierdoor is - en blijft - Nijmegen een veilige en bereikbare plek voor inwoners en bezoekers. Zo ontwierp ik met een goed team de fietssnelweg bij station Lent. Deze weg zorgt ervoor dat mensen eerder op de fiets stappen en de auto laten staan.

Als verkeerskundige ben ik ook bezig met andere toffe projecten. Daar zijn er tientallen van, waar ook jij mee aan de slag kan. Doe jij situaties vernieuwen, zoals we hier op het station gaan doen? Dat kan in Nijmegen. We steken miljoenen in Nijmegen Centraal Station en de andere stations. Op deze manier creëren we een plek voor duizenden fietsers en zorgen we ervoor dat de trein en de bus interessanter worden dan de auto. Zo werken we samen aan een betere mobiliteit en de schonere stad. Kom jij ons hierbij helpen, kijk dan naar onze vacatures.

Werken bij de gemeente Nijmegen. 
Hart voor de stad. 
Oog voor de toekomst. 
Ga naar nijmegen.nl/vacatures

Marieke van Heijst - Baveld

Marieke is beheerder van accommodaties in onze stad. Zij zorgt ervoor dat verenigingen en vriendengroepen een sporthal kunnen gebruiken, dat kinderen kunnen spelen, dat ze dieren kunnen voeren bij de kinderboerderij. Marieke vindt het belangrijk dat mensen zich welkom voelen in de accommodaties in onze stad. 

Werken bij de gemeente Nijmegen. 
Hart voor de stad.
Oog voor de toekomst. 

Marieke van Heijst - Baveld - beheerder accommodaties

Elke ochtend fiets ik naar mijn werk, naar een van de vele accommodaties in onze stad. Hier zorg ik ervoor dat mensen met een vereniging of vriendengroep een sporthal kunnen gebruiken. Dat kinderen kunnen spelen in de mooiste en veiligste speeltuinen. Dat ze dieren kunnen voeren bij de kinderboerderij. En dat er recreatief geschaatst en gesport kan worden. Ook zorg ik ervoor dat mensen in de buurt elkaar kunnen ontmoeten in een wijkcentra.

Ik vind het belangrijk dat mensen zich welkom voelen in de accommodaties in onze stad. Of het nu gaat om sport en recreatie. Samenkomen voor activiteiten. Of voor informatie en advies. Inwoners kunnen altijd bij ons terecht.

Door dagelijks al deze bezoekers warm en hartelijk te verwelkomen in onze accommodaties, draag ik bij aan de sociale cohesie in de stad, want iedereen is welkom. Gaat jouw hart nu ook sneller kloppen? Reageer dan op een van de vacatures bij de gemeente Nijmegen.

Werken bij de gemeente Nijmegen. 
Hart voor de stad. 
Oog voor de toekomst. 
Ga naar nijmegen.nl/vacatures

Tara Heshusius

Tara is duurzaamheidsadviseur in onze stad, waar duurzaamheid hoog op de agenda staat. Tara kijkt graag naar de toekomst. In haar toekomstbeeld gebruiken mensen alleen maar schone energie, is de stad groen en de lucht gezond. 

Werken bij de gemeente Nijmegen. 
Hart voor de stad.
Oog voor de toekomst. 

Tara Heshusius – adviseur duurzaamheid

Kijk, hier kom ik vandaan, hartje Nijmegen. Een van de mooiste steden van Nederland, waar duurzaamheid hoog op de agenda staat. We kijken graag naar de toekomst. Ik wel in ieder geval. In mijn toekomstbeeld gebruiken mensen alleen maar schone energie, is de stad groen en de lucht gezond.

En hier werken we al aan, neem bijvoorbeeld het stationsgebied. Dit is een van de grootste projecten in Nijmegen, waar duurzaamheid een belangrijke rol speelt. We gaan hier klimaatadaptief bouwen. Dat wil zeggen dat we zorgen voor meer groen en meer plekken voor waterberging. Dit doen we zodat we zijn opgewassen tegen extreme hitte en wateroverlast.

Ook, jij kan hier deel van uitmaken. Wij werken namelijk aan nog veel meer van dit soort projecten en hebben jou daarbij nodig. 

De oude kolencentrale die hier stond is afgebroken. Daardoor ontstaat er meer ruimte om energie op een duurzame manier op te wekken, bijvoorbeeld met zonnepanelen en windmolens.

En hier op het universiteitsterrein gaan we het Spinozagebouw circulair afbreken en weer opbouwen.
Werk jij graag in een organisatie waar openheid, gezelligheid, afwisseling en brede ontwikkelingsmogelijkheden hoger In het vaandel staan? Solliciteer dan op een van onze functies en werkt met ons mee aan een schonere toekomst.

Werken bij de gemeente Nijmegen. 
Hart voor de stad. 
Oog voor de toekomst. 
Ga naar nijmegen.nl/vacatures